MERSİN ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU YAYINLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU YAYINLANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nin kurumsal kimliğinin, tüm iletişim ortamlarında güncel, doğru ve etkin bir şekilde aktarılmasını sağlayacak bir çerçeveyi yansıtması amacıyla Mersin Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzu yayınlandı.

Hazırlanan kılavuz ile birlikte; tüm işlemlerde kullanılacak olan yazı fontları, logolar, renkler gibi birçok unsur hakkındaki temel bilgilerin, tek bir kaynak üzerinden kullanılmasının sağlanması ve belirtilen unsurların yanlış kullanımlarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği yoğun faaliyetlerin ve başarıların görünür olmasının, üniversite kültürünün ve kalite anlayışının devamlılık arz edebilmesi açısından kurumsal kimlik çalışmalarının büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, “Sahip olduğumuz değerleri geleceğe taşımak ve Mersin Üniversitesi markasını daha da güçlü kılmak açısından Üniversitemizin her türlü tanıtım faaliyetinde bir bütünlük sağlanması konusu üzerinde titizlikle durulması gerekmektedir. Bu amaç doğrultusunda hazırlamış olduğumuz Kurumsal Kimlik Kılavuzu, Üniversitemizin akademik ve idari tüm birimleri ile öğrencilerimiz açısından yol gösterici olacaktır. Bu kapsamda hazırlanan Kurumsal Kimlik çalışmamızda emeği geçen tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyor, Kurumsal Kimlik Kılavuzumuzun Mersin Üniversitesi’nin nitelikli üretimlerini ve başarılarını taçlandıracağına yürekten inandığımı ifade etmek istiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA