“SİZLERE İNAT YAŞATACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SİZLERE İNAT YAŞATACAĞIZ”


 

Mersin İdman Yurdu 96. Kuruluş yıl dönümünü önceki yıllarda olduğu gibi yine buruk kutladı.

Ali Şanlı

 

Türk Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Mersin İdman Yurdu olmak yada olmamak arasında gidip geliyor.96’ncı Kuruluş yıl dönümünü son dönemlerde olduğu gibi birkaç Mersin İdman Yurdu sevdalısı kutladı. Kulübün son başkanı Şevket Varan, ASKF Başkanı Mithat Ertaş ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ahmet Tarakçı’nın da katıldığı kutlama buruk geçti. 13 kişiden oluşan Mersin İdman Yurdu sevdalısının dışında protokolden hiç kimsenin katılmadığı 96’ncı kuruluş yıldönümü Cumhurriyet meydanında Atatürk anıtını çelenk koyarak kutlandı. Kutlamaya katılanlar kapatılmasını bekleyenlere inat ‘yaşatacağız’ mesajı verdi.

 

DİRİLMEYE ÇALIŞIYOR

Köklü futbol geçmişine sahip olan, oynadığı liglerde rakiplerine sahayı dar eden Mersin İdman Yurdu spor adamı olmayan, iş insanlarının eline geçmesi ile çöküşün en büyük nedeni olarak gösterildi.  Kırmızı Lacivertli ekip  bu aralar 1.Amatör Ligde hayat bulmaya çalışıyor. Geçmişte Mersin İdman Yurdu yönetimine bir şekilde giren, başkanlık yapanların şimdilerde sırtını döndüğü kentin en büyük değeri, markası Mersin İdman Yurdu dirilmenin yollarını arıyor.

1.Amatör Ligde maçalara çıkmaya hazırlanan Kırmızı Şeytanlar en kısa zamanda eski günlerine dönebilmek için çaba harcıyor. Kentten yeterince destek bulamayan, kaderine terk edilen Kırmızı Lacivertli ekip dar bir bütçe ile 1.Amatör ligde sahaya çıkacak. Bir kaç Mersin İdman Yurdu gönüllüsünün mücadele verdiği takım ilk olarak Mersin İdman Yurdu ismini hayatta tutmak, daha sonra bir mucize yaratarak eski günlerine kavuşturmak için mücadele edeceği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA