SICAK AĞUSTOS AKŞAMINDA AÇIK HAVADA TİYATRO KEYFİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SICAK AĞUSTOS AKŞAMINDA AÇIK HAVADA TİYATRO KEYFİ


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi’nin düzenlediği, usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz ve ekibinin sahne aldığı seyirlik oyunları sıcak ağustos gecelerinde Tarsuslulara neşeli saatler yaşatıyor.  Şu ana kadar 3 mahallede binlerce Tarsuslu açık havada aileleriyle birlikte tiyatro izleme keyfi yaşadı. Oyunlar 13 mahallede daha sergilenecek.

Tarsus Belediyesi kültür sanat etkinliklerini Tarsuslularla buluşturmaya devam ediyor. Çiçek Taksi dizisi ve Maskeli Beşler filminden tanıdığımız usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz ve ekibinin sergilediği, Türk tiyatrosunun geleneksel öğelerinin yer aldığı şarkılı seyirlik güldürü oyunu akşamları mahallelerde kurulan sahnelerde vatandaşlarla buluşuyor.

Cengiz Küçükayvaz ve ekibinin oyununu dün akşam Altaylılar Mahallesinde yüzlerce vatandaş izledi. Vatandaşlar sıcak ağustos akşamında açık alanda düzeyli ve eğlenceli bir oyun izleme şansı yakaladı.

Şu ana kadar 3 mahallede sahne alan Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, önümüzdeki günlerde 13 mahallede sahne alarak Tarsus programını tamamlayacak.

Oyunlara yoğun ilgi olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Sosyal belediyecilik ilkemizin olmazsa olmazı kültür ve sanat etkinliklerimizi halkımızla paylaşmaya, onlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA