2 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ BIKTIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ BIKTIRDI


 

Mersin’de çarşı merkezi başta olmak üzere bazı mahallelerde yaşanan elektrik kesintisi aşırı sıcakta çalışmak zorunda kalanları zor durumda bıraktı. 2 saatlik kesintinin teknik nedenden kaynaklandığı ifade edildi.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de dün çarşı merkezi başta olmak üzere kentin bazı noktalarında 2 saati bulan plansız elektrik kesintisi meydana geldi. Kesinti şehir merkezindeki bazı noktaların yanı sıra ilçelerde de yaşandı. Plansız bir şekilde yapılan elektrik kesintisi şaşkınlık yarattı. Elektrik kesintisi saat 12.30 sıralarında yaşandı. Belli bir süre kesilen elektrikler bir müddet sonra geri geldi ancak bir 15-20 dakikanın ardından tekrar kesinti yaşandı. Elektrikler saat 14.30 gibi geldi. 2 saatlik kesinti sıcak havada çalışmak zorunda kalanları zor durumda bıraktı. Vatandaşlar kesintiye tepki gösterdi. Vatandaşlar elektrik dağıtımı yapan firmaya tepki gösterdi. Toroslar Elektrik Dağıtım arıza telefonu 186’ya yapılan başvuruda ise arızanın teknik nedenden kaynaklandığı ifade edildi. Elektriklerin gelmesi ile vatandaşlar rahat bir nefes aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA