O KOLTUĞA YENİ İSİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O KOLTUĞA YENİ İSİM


 

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde Nutuk kitabının dağıtılmasını engellediği gerekçesi ile görevinden alınan Mustafa Bakkal’ın yerine Nurettin Zorlu atandı.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde Nisan ayında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal, Ülkü Ocakları’nın Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri Nutuk'un okullarda dağıtılmasına izin vermemesi iddiaları ile gündeme geldi.

Lise öğrencilerine dağıtılmak üzere Nutuk kitabı verilmek istenirken Müdür Bakkal tarafından uygunsuz bulunduğu gerekçesiyle dağıtıma izin verilediği iddiası sonucu soruşturma başlatıldı. İddialar sonrası başlatılan soruşturmada İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal görevden alındı.

Oldukça tepki çeken bu yasağı nedeniyle bakanlık tarafından görevinden uzaklaştırılan eski Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal’ın yerine bakanlık kararı ile Nurettin Zorlu atandı.

Görevine resmen başlayan Zorlu, “Çamlıyayla da eğitimin en üst seviyeye çıkartmak için öğrencilerimizle birlikte çok ciddi çalışmaya başlayacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA