BAÞKAN ÖZYÝÐÝT, ÞAÞMA’NIN HEYECANINA ORTAK OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAÞKAN ÖZYÝÐÝT, ÞAÞMA’NIN HEYECANINA ORTAK OLDU


 

Haber Merkezi

 

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarýnda ülkemizi temsil eden Ersu Þaþma, sýrýkla atlama finalinde madalya için yarýþtý. Þaþma, finalleri 10.olarak tamamladý.  Mersin Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit de Yeniþehir'de yaþayan sporcunun ter döktüðü finalleri çalýþma ofisinde izledi.

Yeniþehir ilçesinde yaþayan atletizm sporcusu Ersu Þaþma, 2020 Tokyo Olimpiyatlarýna sýrýkla atlama dalýnda katýlmaya hak kazanarak Mersin’i gururlandýrmýþtý.

Genç sporcu olimpiyat oyunlarda en iyi derece elde eden 14 atletten biri oldu ve sýrýkla atlama finallerinde madalya için ter döktü.  Yeniþehirli sporcu finallerde istediði dereceyi yapamadý ve olimpiyat oyunlarýný 10.sýrada kapattý.

Ersu Þaþma’nýn finallerde mücadele ettiði saatlerde Mersin Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit’in çalýþma ofisinde de heyecan vardý. Baþkan Özyiðit,  Ersu Þaþma’nýn yarýþtýðý finalleri televizyondan takip etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA