EMİRLER İÇİN HAZIRLADIKLARI PROJEYİ MAHALLELİYLE PAYLAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMİRLER İÇİN HAZIRLADIKLARI PROJEYİ MAHALLELİYLE PAYLAŞTI


 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Emirler’i ziyaret ederek hazırladıkları projeyi vatandaşlarla paylaşarak öneri ve taleplerini aldı.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Emirler Mahallesini ziyaret etti. Emirler halkıyla bir araya gelen Başkan Özyiğit, asırlık çınar ağacının da bulunduğu köy meydanı ve Karacaoğlan Çeşmesi için hazırladıkları projeyi orada yaşayan vatandaşlara anlattı. Projeyi ayrıntılarıyla aktaran Başkan Abdullah Özyiğit, “Buraya vatandaşlarımızın önerisini almaya, onların fikirlerini dinlemeye geldik. Hiçbir zaman halka rağmen bir şey yapmayacağız” dedi.

“PROJE HAKKINDA BURADA YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZIN ÖNERİLERİNİ TEK TEK DİNLEDİK.”

Köy meydanını, doğal dokusunu koruyarak yenileyeceklerini ve mahallede bulunan tarihi Karacaoğlan Çeşmesi ve etrafı için de restorasyon ve düzenleme çalışmaları yapacaklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Emirler’de bulunan Gelincik Tepesi için hazırladıkları proje ile ilgili de vatandaşları bilgilendirdi. Başkan Özyiğit, “Emirler, Mersin ve Yenişehir’in kuzeye açılan yolunun geçtiği önemli bir mahallemiz. Şuan bulunduğumuz köy meydanı çok uğrak bir nokta haline geldi. Hem mahallelinin hem de misafirlerin tarihi ağacın altında çaylarını içip soluklandığı bu yeri düzenlemek ve daha da güzelleştirmek için bir proje hazırladık. Gelincik Tepesi projemiz tamamlandığında burası çok daha yoğun olacak. Proje hakkında burada yaşayan vatandaşlarımızın önerilerini tek tek dinledik. Hassasiyetlerini dikkate alacağız ve çalışmalarımızı ona uygun bir şekilde yapacağız.”  dedi. Son günlerde Türkiye genelinde ve Mersin’de çıkan orman yangınları hakkında da konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, vatandaşlara ‘ormanlarımıza hep birlikte sahip çıkalım’ çağrısında da bulundu.

Emirler Mahalle Muhtarı Rüştü İkiz ve mahallede yaşayan vatandaşlar Başkan Abdullah Özyiğit’in ziyareti ve projeyi öncelikle kendileriyle paylaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA