GURURUMUZ ERSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GURURUMUZ ERSU


 

Mersinli milli atletimiz Ersu Şaşma, Tokyo’da sırıkla atlama elemelerindeki 5.65m’lik derecesiyle ilk 12’ye girerek finale yükseldi

HEDİYE EROĞLU

 

Tokyo'da düzenlenen 32. Yaz Olimpiyat Oyunları’nda, mücadele eden Mersinli milli sporcumuz Ersu Şaşma sırıkla atlamada 5.65m’lik derecesi ile adını finale yazdırarak tarihi bir başarıya imza attı.

Antrenörü ocak ayında vefat eden ve onun için mücadele ettiği olimpiyatlarda sırıkla atlamada adını Tokyo’da en iyi 12 atlet arasına yazdıran 22 yaşındaki Ersu, Londra 1948’de Ruhi Sarıalp ve Londra 2012’de Burcu Ayhan’dan sonra atlamalar yarışlarında olimpiyat finaline kalan üçüncü sporcumuz oldu. Sırıkla atlamada bunu başaran ilk isim olarak tarihe geçti. Milli sporcu, yarın finallerde yarışacak.

Kendisini 13 yaşından bu yana çalıştıran antrenörü İbrahim Halil Çömlekçi’yi ocak ayında bir kalp krizi sonucu kaybeden ve Tokyo’ya antrenörsüz hazırlanan Şaşma aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü sporcusu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA