BAŞKAN KIRBIYIK: “BEN İSTEMEDİKÇE PARAMI KİMSE YİYEMEZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KIRBIYIK: “BEN İSTEMEDİKÇE PARAMI KİMSE YİYEMEZ”


 

İstifa ettiği Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanlığına baskılar sonucu geri dönen Şahin Kırbıyık, yönetim kurulunu yıpratmaya yönelik hakaret ve iftira dolu hakaret ve saldırılar gerçekleştirildiğini belirterek “Harcadığım paradan yönetimdeki kişilerin haksız kazanç elde ettiği iftirasını esefle kınıyorum. Ben istemedikçe paramı kimse yiyemez” dedi.

Haber Merkezi

 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık,  “Tarsus halkına önemle duyurulur” başlığı ile kamuoyuna bir açıklama yaptı.

Yönetime geldiği günden kısa bir süre sonra, kendisi ve yönetim kurulu üyelerini yıpratmaya yönelik çok çirkin yalan, hakaret ve iftira dolu saldırılar gerçekleştirildiğini ifade eden Kırbıyık, “Bizler bunları ciddiye almaksızın çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettik. Ancak son günlerde iyice seviyesizleşen bu kişiler, birilerinden aldıkları emir ve talimatlar ile dozu artırmış, kamuoyuna yalan yanlış bilgi vermeyi adet haline getirmişlerdir” dedi.

 

“ÖZVERİ İLE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Hiçbir yöneticinin herhangi bir futbolcu transferinden ya da başka bir yolla haksız kazanç elde etmediğini vurgulayan Kırbıyık, “Hiçbir yöneticimizin karakteri sosyal statüsü böyle iğrenç bir iftirayı kabul etmez. Kendi iradesiyle yönetim kurulu üyeliklerinden istifa eden arkadaşlarımız dışında her birimiz canla başla ve özveri ile görevimizin başındayız. Toplumun herhangi bir kişisi ya da tüzel kişiliği ile bir kavgamız bulunmadığı gibi barışık bir hal sergilemekteyiz. Bu barış ortamını bozanlar ve bozmak için çaba sarf edenler, gazetecilik ve benzeri kisvelere sığınarak yalan, hakaret ve iftira içeren sözde haber yapanlarla ilgili yasal girişimde bulunacağımız gibi topluma da ifşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“NEMALANMA PEŞİNDE OLANBAR BOŞUNA ÇABALIYOR”

Nemalanma peşinde olanların boşuna çabaladığını ve gereken karşılığı da aldığını anlatan Kırbıyık şöyle devam etti: “Şu da bilinmelidir ki, takıma faydası olmadan takımla bu güne kadar en ufak ilgisi bulunmayan takımın renklerinden bile bihaber olan ve  şirin görünmek çabasında olan bu kişilerin, Kulübü üst seviyeye taşımak için harcamakta olduğumuz paradan yönetimimizde yer alan değerli kişilerin haksız kazanç elde ettiği iftirasını esefle kınıyorum. Ve ben istemedikçe benim paramı kimse yiyemez diyorum. Bunca yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip kişiliğimi böyle bir oyuna getirilebileceğini düşünenler ve  kandırılarak benden  “para sızdırılabileceği” iddiası alçaklıktan öteye geçemeyecek bir iftiradır” ifadelerini kullandı.

 

“BÖYLE İNSANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Tarsus halkından bu tür insanların iftira, yalan, hakaret dolu sözde haberlerine itibar etmemesi isteyen Kırbıyık şunları söyledi: Böyle insanların ciddiye alınıp, desteklercesine takip etmemesi ve gereken cevabın verilmesini de önemle rica ediyorum. Biz karşılıksız menfaatsiz gerçek Tarsus İdman Yurdu severler ve halkımızla biriz, yönetim olarak bir ve diriyiz. Verimli ve başarılı şekilde geçmekte olan birinci kampımızın sona ermesine az bir süre kalmış olup birkaç günlük izinden sonra inşallah ikinci kamp başlayacaktır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA