YÖRÜK ŞÖLENİNDE KOCAMAZ VE KILAVUZ’A ŞOK TEPKİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖRÜK ŞÖLENİNDE KOCAMAZ VE KILAVUZ’A ŞOK TEPKİ


 

Erdemli İlçesi Sarıpınarı yaylasında düzenlenen Yörük Şöleni’nde siyaset yaptıkları gerekçesiyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yuhlanıp alandan ayrılmak zorunda kalırken MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a Niğde’de konuş ve siyaset yapma tepkisi geldi.

Hediye Eroğlu

Köselerli Yörükleri tarafından Erdemli ilçesi Sarıpınar’ı yaylasında '4. Geleneksel Yörük Şöleni' gerçekleştirildi. 

Şenlikte yörükler davul zurna eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlenirken önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Kocamaz sahneye çıkıp Büyükşehir yönetiminde Yörüklere yer verilmemesinden yakındığı sırada şenliğe katılanlardan bazıları "Büyükşehir Belediyesi'nden çıkartılan işçilerin sorumlusu sizsiniz , Mersin'i CHP-HDP ittifakına teslim ettin" diyerek tepki gösterdi. Şenliğe katılanlardan bazıları  kürsüye yürümek isteyerek Kocamaz’ı siyaset yapmakla suçladı. Kocamaz ise kendisinin siyaset yapmadığını savundu. Sunucu vatandaşları sakinleştirmeye çalışırken Kocamaz’dan konuşmasını sonlandırmasını istedi. Bunun üzerine sahneden inen Kocamaz, yuhlanarak jandarma eşliğinde alandan ayrıldı.

KILAVUZ’A NİĞDE’DE KONUŞ TEPKİSİ

Niğdeli olan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a da Yörükler tepki gösterdi. Kılavuz konuşma yaptığı sırada şenliğe katılan bazı kişiler “Niğde’de konuş Niğde’de” diye tepki gösterdi. Kılavuz’un yanına yaklaşan bir kadın ise “siyaset yapmayın” diye uyardı. Konuşmasını tamamlayan Kılavuz sahneden indi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Esat - Tarih : 8/8/2021 - 13:11:54
    Olcay kılavuz liderdir. Her zaman yanınızda olacağız başkanım.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA