MERSİN KAMPI MİLLİLERİ COŞTURDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN KAMPI MİLLİLERİ COŞTURDU


 

Tokyo Olimpiyatlarına Mersin’de hazırlanan Artistik Cimnastik, Atletizm ve Atıcılık A Milli Takımları, başarıları ile göz dolduruyor.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de 2013 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan spor tesisleri, milli takım sporcularının Tokyo Olimpiyatlarına hazırlık sürecinde ilk adresi oldu. Tokyo Olimpiyatlarına Mersin’de hazırlanan artistik Cimnastik, Atletizm ve Atıcılık A Milli Takımları, başarıları ile göz doldurdu. 

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken millilerimizin en iddialı olduğu dallardan artistik jimnastikte büyük gurur yaşadık. Adem Asil, Ahmet Önder, Ferhat Arıcan ve İbrahim Çolak finale yükseldi.

Ahmet Önder 28 Temmuz 13.15’da bireysel genel tasnifte, 2 Ağustos 12.54’te atlama masasında yarışacak.

Adem Asil 28 Temmuz 13.15’da bireysel genel tasnifte, 2 Ağustos 12.54’te atlama masasında ve 2 Ağustos 11’de halka aletinde yarışacak.

Ferhat Arıcan 3 Ağustos tarihinde TSİ ile 11:00’da paralel aletinde yarışacak.

Ve İbrahim Çolak 2 Ağustos 11:00’da halka aletinde yarışacak.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli atıcı Ömer Akgün de, 10 metre havalı tüfekte finale kalmayı başardı. Milli sporcu, Asaka Atış Alanı'nda gerçekleşen 10 metre havalı tüfek yarışında mücadele etti. İlk 8'in finale yükseldiği elemede 47 kişi arasında 629.8 puanla 5. olan Ömer Akgün, adını finale yazdırdı.

30 Temmuz’da yapılacak atletizm müsabakalarında da Türkiye Atletizm A Milli Takımın iddialı bir mücadele ortaya koyması bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA