MERSİN’DE KORKUTAN ARTIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE KORKUTAN ARTIŞ


 

Özellikle yerli turistlerin tercihi olan Mersin’de, uzun bayram tatilini fırsat bilenler sahillere akın ederken, bu durum vaka sayılarında da artışa neden oldu.

SERKAN TULTAK

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerdeki 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı. Buna göre İstanbul 75.12, Ankara 57.95 İzmir 24.46 oldu. Son bir haftada vaka sayısı en çok artan iller ise Siirt, Giresun, Bingöl, Diyarbakır ve Kırıkkale oldu.

Özellikle yerli turistlerin tercihi olan Mersin’de, uzun bayram tatilini fırsat bilenler sahillere akın ederken, bu durum vaka sayılarında da artışa neden oldu.

Komşu illerde vaka sayıları düşük seyrederken, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Şanlıurfa gibi illerdeki yerli turistlerin tercihi Mersin oldu. Bir ay öncesine kadar vaka sayıları düşük seyreden Mersin, bu akınla beraber son açıklanan tabloda Yüzde Bin görülen vaka oranı 61.88’e çıkarak yüzde yüz artış görülmesine yol açtı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı İle Toplumsal bağışıklık elde edilene kadar tedbirlere uymak zorundayız. Sevdiklerinizi tehlikeye atmayın" dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA