TİY, 1.ETAP KAMP ÇALIŞMASINA KIZILCAHAM’DA BAŞLADI. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, 1.ETAP KAMP ÇALIŞMASINA KIZILCAHAM’DA BAŞLADI.


 

Tarsus İdman Yurdu’muzun sezon hazırlık kamp çalışması Kızılcahamam’da başladı.

Haber Merkezi

 

TFF, Misli.com 2. Lig’de mücadele edecek takımımız güç depolamak için Kızılcahamam Çam Otel tesislerinde kapma girdi.

16 gün sürecek olan 1. etap yeni sezon kamp çalışmaları Kızılcahamam Çam Otel tesislerinde başlarken, teknik direktör Ergün Penbe ve yardımcı teknik heyetin gözetiminde 2 Ağustos’a kadar devam edecek.

Teknik direktör Ergün Penbe nezaretinde çalışmalarına başlayan Sarı Lacivertli ekibimizde yeni ve eski futbolcular kısa sürede kaynaşırlarken, kampa dâhil olan 27 futbolcunun hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Günde çift idmanla bir yandan oksijen depolayıp bir yandan da güç toplayacak olan futbolcular teknik heyetin direktiflerini yerine getirmek için yüksek rakımda ter döküyorlar. Şimdi den forma kapma yarışına girmek için sabırsızlanan ekibimizde uyum ve arkadaşlık ilerisi için takımın başarısı adına umut vaat ediyor.

İç transferde yeniden anlaşılan 8 futbolcu, alt yapından 2 futbolcu ve yeni anlaşılan futbolcuların yanı sıra deneyemeye alınan futbolcularla birlikte toplam 27 futbolcu teknik heyetin gözüne girmek için çaba sarf ediyor.

Kampta Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulunu temsilen bulunan Başkan Yardımcısı Salih Erdoğan, kamp kadrosuna başarılar dilerken, tüm spor camiasının beklentisine cevap verecek bir takım oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı H. Şahin Kırbıyık’ın takıma verdiği tam desteğe layık olmak ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarına söz veren teknik heyet ve futbolcular, taraftarların ve spor camiasının  Kurban Bayramlarını kutladılar.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA