VALİDEN BAYRAMDA COVİD 19 UYARISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİDEN BAYRAMDA COVİD 19 UYARISI


 

Kurban Bayramını yayınladığı bir mesaj ile kutlayan Vali Ali İhsan Su, Covid- 19 uyarısı yaparak, “Virüsün tam olarak ortadan kalkmadığı gerçeğinden hareketle çevremizde bayramlaşmalarımızda maske, mesafe, hijyen kurallarına uygun hareket etmemiz büyük önem taşımaktadır” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı. Sevgi, saygı ve dostluk duygularının egemen olduğu, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, milletin ayırt edici hasletlerinden olan paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın en güçlü şekilde yaşatıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunun yaşandığını söyleyen Vali Su, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de henüz Covid 19 virüsünün tam olarak ortadan kalkmadığı gerçeğinden hareketle çevremizde bayramlaşmalarımızda maske, mesafe, hijyen kurallarına uygun hareket etmemiz büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersinli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA