“İHMALLER FELAKETİMİZ OLMASIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İHMALLER FELAKETİMİZ OLMASIN”


 

Aydıncık’taki yangın sonrası Orman Bölge Müdürlüğünden vatandaşlara, “Vatandaşlarımızı orman yangınları konusunda bir kez daha duyarlı olmalarını ve en ufak duman gördüklerinde 112 acil çağrı merkezini aramaları gerektiğini hatırlatırız” uyarısı yaptı.

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında olan Aydıncık İlçesi Pembecik Mahallesinde 15 Temmuz günü sabah saatlerinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin bizzat yönettiği yangın, yaklaşık 50 saatlik çalışmaların sonunda kontrol altına alındı.

Orman Bölge Müdürlüğü yayınladığı mesaj ile +Kızılçam ormanında çıkan yangına 3 uçak, 21 helikopter, 165 arozöz, 20 su tankeri, 20 iş makinesi, 850 personel ve yangın gönüllüleri ile müdahale edildi. Aşırı rüzgâr nedeniyle büyüyerek yayılan yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için yoğun çaba harcayan ekiplerimiz cansiperane görevlerini yerine getirdiler. Orman yangını bölgesinde soğutma çalışmalarımız sürüyor.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak bu zorlu mücadelede emeği geçen herkese teşekkür eder, vatandaşlarımızı orman yangınları konusunda bir kez daha duyarlı olmalarını ve en ufak duman gördüklerinde 112 acil çağrı merkezini aramaları gerektiğini hatırlatırız” uyarısı yaptı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA