NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NARKOTİK UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR


 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, İstihbarat Şube ekipleri ve Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan 3 ayrı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Mersin Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan müşterek çalışmada, Suriye uyruklu A.D. isimli şahsın Kayseri’den uyuşturucu madde alacağı bilgisi alındı. Bilgi üzerine takibe alınan şahıs, uyuşturucu madde alışverişi gerçekleştikten sonra yakalandı. A.D.’nin üzerinde yapılan arama sonucunda 306 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirilerek, şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Yine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada, Kocasinan ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de bulunan bir adreste yapılan aramada, 478 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek M.T. ve E.B. isimli şahıslar yakalanarak, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan diğer çalışmalar sonucunda da şüpheli olan C.A. ve C.K. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslarda yapılan aramalarda 8.50 gram metamfetamin maddesi ve 1.5 gram bonzai maddesi ele geçirilerek, şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Ele geçirilen materyallere el konulurken, gözaltına alınan 5 kişi adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA