BAŞSAVCI ÖZTOPRAK’TAN, BARO BAŞKANI ÖZDEMİR’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞSAVCI ÖZTOPRAK’TAN, BARO BAŞKANI ÖZDEMİR’E ZİYARET


 

mersin,baro,cumhuriyetbaşsavcısı

Haber Merkezi

 

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Barosu olağan genel kurul ve seçimleri sonrasında yeni seçilen Baro Başkanı Gazi Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette avukatların adliyede yaşamış oldukları sorunlar ele alınıp çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Baro Başkanı Gazi Özdemir, avukatların gerek merkez, gerekse ilçe adliyelerinde görevlerini ifa ederken karşılaştığı sorunları Başsavcı Öztoprak’a aktararak, “Halkın adalete erişiminin daha etkin sağlanması için avukatların adliyelerde karşılaştığı bir takım sorunların, sizlerle işbirliği içerisinde çözüme kavuşacağına inanıyorum” dedi.

Başsavcı Öztoprak ise, Baro Başkanı Özdemir’e yeni görevinin Mersin’e ve Mersin Barosu’na hayırlı olmasını temenni ederek, yargının kurucu unsuru olan avukatların yaşadığı sorunların çözümü adına gerekli adımların işbirliği içerisinde atılmasının, halkın adalete daha hızlı erişimi için önemli olduğunu belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA