YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol takımı yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Takımı namağlup şampiyon yapan ekibin başında görev yapan antrenör Ozan Kaya’yı branş Genel Menajerliğine getiren kulüp, antrenör olarak da Ali Rıza Yeşil ile anlaşarak 5 yeni transfer için düğmeye bastı.

ALİ ŞANLI

 

Yaklaşık 12 yıl sonra yeniden Mersin hentbolunu 1. Ligde temsil edecek olan Kadın Hentbol takımında işler ince elenip sık dokunuyor. Sağlam ve emin adımlarla uzun soluklu işler yapmak için uzun vadeli planlar yapılıyor.

Kulüp Başkanı Özgür Timur önderliğinde ilk yılında liglerde mücadele eden takım branşlarında 2021.2022 sezonun da 4 takım olarak 1.Ligde mücadele edecek kulüpte Basketbol Erkek ile Kadın, Voleybol ve Hentbol Kadın takımları ilimizi 1.Ligde temsil edecekler. Türkiye tarihinde belki ilki yaşayacak kulüpte her şey bir ekip ruhu ve aile yapısı ile çalışıyor.

Kadın Hentbol takımında ilk iş olarak geçen sene takımı namağlup şampiyon yapan ekibin başında görev yapan antrenör Ozan Kaya’yı branş Genel Menajerliğine getirerek iyi işler yapmak için kollarını sıvadı.

 

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK”

Geçen sezon pandemi gölgesinde gerek antrenman yapmak, gerek müsabakaların uzun sürmesi nedeni ile zor bir sezon geçirdiklerini ama sonunda namağlup şampiyon olarak başarılı olduklarını söyleyen Ozan Kaya, “Başkanımız Özgür Timur'a vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getirmek bizi fazlası ile mutlu etti. 12 yıldır ilimizde Kadınlar da üst düzey Hentbolün olmaması bizim ve sporcularımız için en büyük eksiklik olarak gözüktü bu nedenle çok ve doğru çalışarak mutlu sona yani zafere ulaştık. 20 kişilik kadromuzun 15 sporcusunun Mersinde yetişmiş kızlarımız dan oluşması en büyük mutluluktu bizim için tecrübe eksikleri fazla olsa da doğru ve istekli çalışarak en iyi sonucu namağlup şampiyonluğu kazandılar.

 

“ŞİMDİ İŞİMİZ DAHA ZOR”

İşimiz tabi ki daha zor olduğunu biliyoruz. Daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Mersin ve Ülke Hentbol ünde adımızı uzun yıllar yaşatabilmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu sezon tüm sporcu ve ekibimizle yola devam edeceğiz. Ancak benim saha dışında da daha iyi işler yapabilmek için Menajerliği geçmem gerekiyordu. Özgür Timur başkanımla yaptığımız görüşmeler sonrası daha iyiye ulaşmak için böyle bir tercih yaptım. Geçen sene olduğu gibi tüm ekibimizle yola devam edeceğiz tabi ki, ancak aramıza daha doğrusu ailemize katılan yeni arkadaşlarımız olacak çünkü uzun vadeli planlarımızı ancak kalabalık bir ekiple yapabiliriz. Bizim Mersin Hentbolü için çok fazla planımız, projemiz ve hayallerimizi var” dedi.

 

YENİ TEKNİK ADAM ALİ RIZA YEŞİL OLDU

Genel Menajer Ozan Kaya, bu doğrultuda ilk önce Türkiye madın liglerinde deneyimli daha önceki sezonlarda 1.lig ve Süper Lig takımlarından Adana Şakirpaşa SK ve Mardin Sağlık Spor Kulüplerini çalıştıran deneyimli antrenör Ali Rıza Yeşil ile yeni sezon için anlaşma sağladıklarını da açıkladı.

“Kendisi de bizleri kırmadı ve ekibin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi” diyen Kaya, “Onunla beraber geçen sene başarılı işlerin olmasını benimle birlikte sağlayan antrenörlerimiz Özgür İlmek, Işıl İlmek ve Yasemin Barutçu hocalarım da yine Ali Rıza Yeşil hocamla birlikte görev yaparak çalışacaklar. Amacımız Mersin Hentbolünü Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK olarak en iyi şekilde temsil etmek, uzun yıllar kulübün var olmasını sağlamak ve ülke hentbolunda bir marka değeri olabilmek.

 

5 TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

En büyük gayemiz ilimizde hentbole gönül vermiş kişiler ile ortak payda da hareket ederek ilimizin başarılarını ve sporcularını duyurmak. Milli takımlarda mücadele edecek sporcular yetiştirmek. Bu sezon için yine kendi kızlarımızla devam edeceğiz. Ancak lig tecrübelerinin olmaması nedeni ile onlara tecrübe kazandırmak ve kulübümüze güç kazandırmak için Özgür Timur başkanım ve Yönetim Kurulumuza olmasını isteğimiz bölgelere en az 5 tecrübeli oyuncu transferini bildirdik. Başkanımız ve yönetimimizi bizleri destekleyerek onay verdiler. Antrenörümüz Ali Rıza Yeşil’in isteği doğrultusunda sporcularla görüşmelere başladık. Görüşmeler sonrası istediğimiz oyuncular ve kendi kızlarımızla birlikte en iyisini  yaparak yeni sezonda takımımızın en iyi yerde ligi bitirmesini sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor olacağız. Kulübümüzün ilk yılında 2.ligden 1.lige çıkması iyi işlerin bir göstergesi olsa gerek. Bu nedenle tüm ekip ve tüm Mersin Hentbol sevdalıları ile birlikte daha fazlasını üstüne koyarak, kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çok çalışarak başarılı olmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA