TATİLCİLER YOLLARDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TATİLCİLER YOLLARDA


 

Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala tatil merkezlerine yönelik trafik yoğunluğu artışı yaşanmaya başladı!

HEDİYE EROĞLU

 

Ülke genelinde 9 günlük tatil iç turizmi hareketlendirdi! 10 milyon kişi seyahat edecek. Mersin’de de Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala tatil merkezlerine yönelik trafik yoğunluğu artışı yaşanmaya başladı!

Bayram tatili için Mersin’i tercih eden çevre illerden çok sayıda tatilcinin sahillere adeta akın etmesi nedeniyle özellikle batı Mersin bölgesinde ki trafik yoğunluğu şimdiden artmaya başladı.

Sık sık turizm sezonundaki yol çalışmaları nedeniyle tıkanmalar yaşanan Erdemli'de trafik yoğunlaşırken, araç kuyrukları sürücülere zor anlar yaşattı. Tatilciler duruma isyan ederken her yıl aynı manzaralar yaşanmasına tepki gösterdi. Yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar Mersin’de tatil sezonu öncesi hazırlık yapmak yerine bu dönemde trafiği kilitleyecek çalışmalara imza atılmasına karşı harekete geçilmesini istedi.

Öte yandan bayram tatilinde 10 milyon kişinin seyahat etmesi, buna bağlı olarak da ekonomide 10 milyon liralık canlılık bekleniyor. Kurban bayramı tatiline çok kısa bir süre kala hem acentelerde hem de otellerdeki yoğunluk oranları en üst seviyelere çıkmış durumda.

En çok talep gören yerlerin başında Güney Ege sahilleri ve Akdeniz var. Tatil sürecinde ekonomik olarak 10 milyon liralık döngü bekleniyor..

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA