KIRBIYIK GERİ DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIRBIYIK GERİ DÖNDÜ


 

Tarsus İdman Yurdu başkanlığı görevinden yaklaşık iki hafta önce istifa eden Şahin Kırbıyık, baskılar sonucu istifasını geri çekerek yeniden görevinin başına geçti.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi yeni bir boyut kazandı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, başkanlığa geri döndüğünü açıkladı. Kırbıyık yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, taraftarların ve yönetimde bulunan Özer Alp’in özverisi ile aylar önce geldiği Tarsus’ta taşların yavaş yavaş yerine oturduğunu kaydetti. Yönetim kurulunun istifasını kabul etmemesi nedeniyle hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı Tarsus’a ve sporseverlere kısa bir süre sonra geri döndüğünü anlatan Kırbıyık, “Hedefim TİY’i devamlı başarıya koşan, alt yapısı, geliri olan, kendi kendine yetebilen bir kulüp yapmak” dedi.

 

TARAFTAR KIRBIYIK’A BAŞARILAR DİLEDİ

Tarsus İdman Yurdu Taraftarları Derneği Başkanı Halil İbrahim Oğul ise son kulüplerinde hareketli saatler yaşandığını ifade ederek tekrar göreve gelen Şahin Kırbıyık’a başarılar diledi. Yönetim Kurulu’nda yapılan değişikliklerin Tarsus İdman Yurdu camiasına hayırlı olmasını temenni eden Oğul, derneklerine ve Korsanlar Grubu’nu yönelik düzelenen karalama kampanyası ile asılsız iftiralara maruz kaldıklarını söyledi. Her zaman Tarsus İdman Yurdu ve Tarsus kentinin menfaatlerini düşünen

 

“ADIMIZI KULLANIP MADDİ DESTEK TALEBİNDE BULUNANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Korsanlar Grubunun çizgisinden hiçbir zaman sapmayacağını anlatan Oğul şunları söyledi:   “Korsanlar Grubu tribün liderleri ve Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği yöneticileri hiçbir şahıstan ve kurumdan maddi destek istememiş,istemeyecektir. Korsanlar grubu adını kullanarak maddi talepte bulunan şahıslara itibar edilmemesini istiyoruz. Korsanlar Grubu’nun kuruluş amacına aykırı olan bu durum ilerleyen zamanlarda da değişmeyecek ve kimseden asla maddi destek istemeyecektir. Tribün’ümüzün önde gelen büyüklerimizi karalayan ve acımasızca yapılan bu eleştirilere bir daha cevap vermeyeceğimizi ve bundan sonra Korsanlar Grubu ve Ultras Tarsus gruplarımız olarak sadece takımımızı destekleyeceğimizi  bildirir, bize göre kolay grup olarak görülen TFF 2. Lig Beyaz Grubun şampiyonu olarak tek gerçeğimiz olan Tarsus İdman yurdu’muzu görmek en büyük dileğimizdir.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA