MERSİN’DE KORKUTAN ARTIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE KORKUTAN ARTIŞ


 

Serkan TULTAK

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 3-9 Temmuz arası haftalık covid 19 vaka tablosunu açıkladı. Tatilcilerin akınına uğrayan Mersin’de son 3 haftada olduğu gibi vaka artışları sürüyor.

 

VAKALAR HER HAFTA ARTTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3-9 Temmuz tarihleri arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. Açıklanan tabloda Mersin’deki vaka sayısı 100 binde 41.20 oldu. Mersin’de 3 hafta önce 100 bin kişide 16,48 olan vaka sayısı, daha sonra 100 binde 20.23’e, ardından da 26,17 yükselmişti. Hız kesmeyen vaka artışları bu defa 100 binde 41.23’e yükseldi.

 

“MERSİN İÇİN ÖZEL ÖNLEM ALINSIN”

Yaz ayının gelmesiyle nüfus hareketliliğinin arttığı Mersin’de, uzun bayram tatili ile birlikte vaka artışlarının devam etmesi kaçınılmaz görünürken, Mersin Tabip Odası, “Mersin için özel önlem alınsın” çağrısı yapmıştı.

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini yayınlayan Sağlık Bakanı Koca ise “Aşı ile umudumuz artıyor. Henüz olmadıysanız aşınızı bir an evvel olun” ifadelerini kullandı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA