ÞÝRÝNLER ÇETESÝ’NE OPERASYON | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÞÝRÝNLER ÇETESÝ’NE OPERASYON


 

Þirinler Çetesi’ne yönelik yapýlan eþ zamanlý operasyonda 39 þahýs gözaltýna alýndý.

Aralarýnda Mersin’in de olduðu 4 ile Adana Ýl Emniyet Müdürlüðü ekiplerince, liderliðini A.A.’nýn yaptýðý ve kamuoyunda “Þirinler Çetesi” olarak bilinen “Çýkar Amaçlý Silahlý Suç Örgütü”ne yönelik operasyon düzenledi. Toplam 43 adrese eþ zamanlý yapýlan operasyonda 39 þüpheli þahýs yakalanarak gözaltýna alýndý.

“Örgüt Kurma ve Yönetme”, “Kasten Adam Öldürme”, “Yaðma”, “Kiþi Hürriyetinden Yoksun Kýlma”, “Tehdit”, “Darp”, “Kasten Yaralama”, “Ýþ Yeri Kurþunlama” gibi suçlarý iþledikleri tespit edilen ve örgütle iltisaklý þüphelilerin yakalanýp gözaltýna alýnmasý amacý ile baþlatýlan operasyon, Adana merkezli olmak üzere Antalya, Mersin ve Ankara illerinde toplam 43 adrese eþ zamanlý düzenlendi. Operasyonda 39 þüpheli þahýs yakalanarak gözaltýna alýnýrken, 10 adet tabanca ve tabancalara ait þarjör ve çok sayýda tabanca mermisi, 16 adet av tüfeði, nakit para, çok sayýda senet ve doküman, 5 adet sinyal kesici cihaz, 1 adet telsiz ve þarj cihazý, 6136 SKM kapsamýna giren kýlýç ve býçaklar ile bir miktar uyuþturucu madde ele geçirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA