TİY BEYAZ GRUP’TA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY BEYAZ GRUP’TA


 

Yönetim krizinin sürdüğü TFF 2. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun mücadele edeceği grup belli oldu. Sarı Lacivertliler Beyaz Grupta yer aldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig ve 3. Lig'de 2021-2022 sezonu grup kura çekim tarihleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimlerine TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan takımlar belli oldu. Beyaz Grup’ta 19, Kırmızı Grup’ta ise 20 takım mücadele edecek.

 

İŞTE RAKİPLER

Kura çekiminde 2’nci Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nun şampiyonluk mücadelesi vereceği grup Beyaz oldu. TİY ile birlikte Beyaz Grup’ta; 1922 Konyaspor, Akhisarspor, Amed Sportif, Anagold 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Bucaspor 1928, Eskişehirspor, GMG Kastamonuspor, Isparta 32 Spor, Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Pazarspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Uşakspor ve Zonguldak Kömürspor ile rakip oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA