ATAY ADIYAMAN’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ATAY ADIYAMAN’DA


 

Bulgar Mehmet lakaplı Mersinli tecrübeli teknik adam Mehmet Atay Adıyaman ekibi olan Besni Akınspor’un başına geçti.

ALİ ŞANLI

 

Mersinli tecrübeli teknik adam Mehmet Atay Adıyaman ekibi olan Besni Akınspor’un başına geçti.

1987, 1989 yıllarında 3’ncü ligde mücadele eden Besni Akınspor’un formasını giyen Atay, şimdi de hocası oluyor. Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Besni Akınspor’u zirveye taşımak isteyen Bulgar Mehmet lakaplı hoca Mersin’den bir çok oyuncuda götürmeyi planlıyor. Mücadele ettiği tüm liglerde zirveye oynayan Mehmet Atay aynı başarıyı Adıyaman ekibiyle de yaşamak istiyor.

Kendisini Besni Akınspor yapan imzanın ardından açıklama yapan tecrübeli teknik adam, “Daha önce onurla formasın giydiğim takıma hoca olarak dönmek beni mutlu etti. Bana bu şansı veren başkanımıza ve yönetimime çok teşekkür ediyorum. Hangi takımın başında olursa olayım şikayet etmeden işimi layığı ile yapmaya çalışırım. Amacım elimde ki imkanlarla en iyisini yapmak. Yarışmacı takım yaratmak için elimden geleni yapacağım. Zirve yarışının içinde olmak için yetenekli genç oyunculara şans vereceğim. Umarım bana güvenenleri mahçup etmem ve Besni Akınspor’u Layık olduğu lige taşırız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA