MERSİNLİ ATLETLER KÜTAHYA’DA TARİH YAZDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ ATLETLER KÜTAHYA’DA TARİH YAZDI


 

Kütahya’da yapılan “U18 Atletizm Şampiyonası’nda” Mersinli sporcular; 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazandı.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Atletizm Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan ve 02-04 Temmuz tarihleri arası 1200 sporcunun katılımıyla Kütahya’da yapılan “U18 Atletizm Şampiyonası’nda” Mersinli sporcularımız 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 6 madalya alarak destan yazdı.

Üç gün birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Şampiyona sonunda Mersinli Sporculardan Barış Erdoğan Decatlonda 5.600 puanla Türkiye Şampiyonu, Hira Öztoprak Çekiç Atmada Türkiye şampiyonu, aynı yarışmada Fatmanur Sünbül Türkiye 3’üncülüğü, Cem Özsu 400 metrede 48.55 lik derecesi ile  Türkiye şampiyonluğu ve 200 metrede  21.66’lık derecesi ile Türkiye 2’nciliği elde ederken, Yakup Efe Suratlı 110 metre Engelde 14.32’lik derecesi ile Türkiye 3’üncüsü oldu.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Kütahya’da yapılan yarışlar sonucunda ilimize 6 madalya kazandıran sporcularımızı ve onların bu seviyelere gelmesinde en büyük pay sahibi kurum Antrenörlerimiz Zeliha Uzumbilek ve Mustafa Karaduman’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA