EHLİYET AFFI ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EHLİYET AFFI ÇAĞRISI


 

İktidar ortağı MHP’li Mersin Milletvekili Baki Şimşek: “Bayrama bir müjde verelim; ehliyet affını çıkaralım”.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Şimşek konuşmasında; Ehliyet affı bekleyen çok sayıda vatandaş olduğunu ve ehliyet affının bayram öncesi Meclis gündemine alınmasını talep ederek ” Bayrama bir müjde verelim, ehliyet affını çıkaralım, milletimi sevindirelim” dedi.

Milletvekili Şimşek konuşmasının devamında; “Günlerdir burada ehliyet mağdurlarının sesini duyurmaya çalışıyoruz. Bayram yaklaştı, bayrama sayılı günler kaldı. Ceza puanlarından dolayı veya karıştıkları trafik kazalarından dolayı ölümlü kazaya sebebiyet vermemiş olan ehliyet mağdurlarının bayramdan önce mutlaka Meclis gündemine alınıp bunlara bir af çıkartılması talebimizdir. 800 bine yakın ehliyet mağduru vardır. Bunların içerisinde geçimini şoförlükten temin eden yüz binler vardır ve bunlar, 3'er 5'er puanlık cezaların toplamından dolayı ehliyetlerine el konulmuş ve şu pandemi şartlarında da evlerine ekmek götürememektedir çünkü ehliyetleri olmadığı için çalışamamaktadırlar. Bunun mutlaka gündeme alınması ve bayramdan önce bunlara bir müjde verilerek ehliyet affının çıkartılmasını talep ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA