MÜSİAD Mersin Şubesi 20 Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MÜSİAD Mersin Şubesi 20 Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi


 

 Haber Merkezi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Genel Başkan Abdurrahman Kaan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın yanı sıra, Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, birçok STK temsilcisi ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

MÜSİAD tanıtım videosu gösterimiyle başlayan etkinlikte Genel Başkan Kaan, korona virüs salgının ezberleri bozduğunu söyleyerek, "Gelecekte devletler değil, şehirler yarışacaktır. Bu nedenle bölgesel ve şehir ekonomilerinin oluşturulması esastır” dedi.  Kaan, MÜSİAD olarak daha iyiye ulaşmak için mücadele verdiklerini belirterek, derneklerinin ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğini vurguladı.

Vali Su ise, Mersin’de hem kamusal alanda hem de özel sektörde çok ciddi yatırımların gerçekleştirilmeye devam ettiğini söyledi. Özellikle özel sektör yatırım alanlarında sivil toplum kuruluşlarının çok ciddi emeklerinin olduğunu kaydeden Vali Su, MÜSİAD’ın ekonomiye sağladığı katkının yanı sıra fikir bazında da projeler üreten önemli bir kuruluş olduğunun altını çizdi.

Serdar Yıldızgörer de, “Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ın yakın zamanda açıkladığı ve “Gelecekte ülkeler değil şehirler yarışacak” mottosu ile hazırlanan  “ Şehirleri Özgün Değerleri İle Kalkındırma ve Markalaştırma” projesini uzun zamandır beklenen hamlelerden bir tanesi olarak görüyor ve önemsiyoruz. Mersinimizin de içinde olduğu bu yol haritasında MÜSİAD Mersin olarak taşın altına elimizi koymayı sizlerin huzurunda bir kez daha taahhüt ediyoruz” şeklinde konuştu. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.Toplantıda, mevcut başkan Serdar Yıldızgörer yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA