BURAYA KADARMIŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BURAYA KADARMIŞ!


 

Misli.com 3’ncü Lig yolunda rakiplerini bir bir geçen İdman Yurdu 1925 finale çok yakınken, Bolu Abant takımına 2-0 kaybederek, sezonu kapattı.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçlarında yarı finale kadar çıkan İdman Yurdu 1925, yarı finalde Bolu Abant takımına 2-0 kaybederek, sezonu kapattı.

Kırşehir’de oynan maçta ilk yarı dengeli bir oyun oynandı. Her iki takımda kontrollü oyunu seçince kısır bir ilk yarı sonunda soyunma odalarına 0-0 gidildi. İkinci yarı Bolu ekibi kontra atakta aradığı gol pozisyonu buldu.

Kaleci ile karşı karşıya kalan bolu ekibi penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını gole çevirmeyen Bolu Abant ekibi eşitliği bozamadı. Penaltı pozisyonundan 5 dakika sonra çok aradığı golü boldu.

1-0 öne geçen Bolu temsilcisi daha rahat bir maç çıkardı. Maçın son bölümünde attığı 2. Golle skor 2-0 oldu. 2-0 geriye düşen İdman Yurdu 1925 maçı çevirecek golü bulamayınca final oynama şansını kaybederek play-off’lara veda etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA