SESSİZLİĞİ BOZDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SESSİZLİĞİ BOZDU


 

Transferde yaklaşık 20 gündür sessizliğe bürünen İçel İdman Yurdu, sessizliğini bir bozdu pir bozdu. Dün kulüpten iki transfer haberi birden geldi.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü Ligde şampiyonluğa oynayacak olan İçel İdman Yurdu, sessizliğini bir bozdu pir bozdu. Şuana kadar toplamda 5 oyuncuya imza attıran Kırmızı Lacivertli ekip öğle saatlerinde Halil İbrahim Keleş ile anlaştığını duyurmuştu. Yaklaşık 20 günlük transfer orucunu bozan Mersin ekibi gün bitmeden ikinci transferini  yaptı.Bu defa ki transfer ise yurt dışından oldu.

Fransa Süper Lig ekiplerinden Stade de Reims’in altyapısında yetişmiş, en son Almanya’nın VFR Mannheim takımında oynayan kanat oyuncusu Gökhan Tanju Can ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geniş bir kadro kurmak isteyen İçel İdman Yurdu’nda transferlerin devam edeceği bilgisi geldi.

Eylül’ün ilk haftasında başlayacak olan lige kadar iç ve dış transferi tamamını yapıp lige sorunsuz girmek isteyen İçel İdman Yurdu’da bugünden itibaren transferde hareketli günler yaşaması bekleniyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA