KADIN SAVUNMA GÜCÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN SAVUNMA GÜCÜNE TEŞEKKÜR PLAKETİ


 

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezinde görevli avukatlara teşekkür belgesi verildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, 2018-2021 döneminde Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi’nde görev alan avukatlarla bir araya gelerek, kadına yönelik şiddetle mücadelede vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Mersin Tenis Kulübü’nde düzenlenen törene Başkan Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu, Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Şirin Güner, merkez üyesi avukatlar ile Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Burcu Düzen katıldı.

Bilgin Yeşilboğaz konuşmasında, “2018’den bu yana Türkiye’de  kadınlara yapılan şiddete, kadın cinayetlerine, çocuk istismarına karşı çok ciddi mücadeleler verdiniz, birçok davayı birlikte takip ettiniz. Kadın haklarıyla ilgili mücadelede en önde rol aldınız. Bu mücadelenin bitmez neferleri oldunuz. Mersin Barosu sizlerle bir adım daha ileriye gitti, bir ivme kazandı. Böyle bir gece organize edip, sizlerle bir arada olup, Mersin Barosu’na, Kadın Hakları Merkezimize katkılarınızdan dolayı teşekkür etmek istedik. Mersin Barosu’nda iyi ki varsınız. Kadın hakları mücadelesinde iyi ki varsınız. Bugünün, bu sürecin anısına sizlere teşekkür belgesi vereceğiz. Bu teşekkür belgesi umarım verdiğimiz mücadelenin bir anısı olarak sizlerde yer alır. Seçim sonrasında da bu mücadeleyi hep birlikte sürdürmeyi, bir adım öteye götürmeyi temenni ederek, emeklerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Barosu Başkanı Şirin Güner ise, Mersin Barosu’nun her geçen gün daha da güçlenerek mücadelesini sürdüreceğini ifade ederek, Kadın Hakları Merkezi’nde birlikte mücadele verdiği meslektaşlarına teşekkür etti.

Daha sonra Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu ile birlikte Kadın Hakları Merkezi Başkanı Şirin Güner’e plaket, merkez üyesi avukatlara ise teşekkür belgesi takdim etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA