TİY TARAFTARI KIRBIYIK İÇİN SOKAĞA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY TARAFTARI KIRBIYIK İÇİN SOKAĞA İNDİ


 

Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği ile Ultras Tarsus Grubu, Başkan Şahin Kırbıyık’ın istifa etmesi nedeniyle sokağa inerek, göreve devam etmesini istedi

ALİ ŞANLI

 

Suların durulmadığı Tarsus İdman Yurdu’nda Şahin Kırbıyık’ın istifa etmesin ile tekrar alevlenen kaos sürüyor. Son olarak sokağa inen Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği ile

Ultras Tarsus Grubu, Başkan Kırbıyık’a destek vererek, göreve devam etmesini istedi.

Yarenlik Alanı Saat Kulesi önünde toplanan taraftarlar, basın açıklaması öncesinde TİY için sevgi yürüyüşü yaptı.

Ortak basın açıklamasını okuyan Yusuf Demir, son yapılan kongreyle birlikte Kırbıyık Holding sahibi Şahin Kırbıyık’ın uzun yıllardır özlemi duyulan hayal edilen şampiyonluğun sözünü vererek, gönüllü olarak görev geldiğini söyledi.

İsm vermeden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Kırbıyık’ı hedef alan açıklamalarına gönderme yapan Demir, “Kırbıyık’ı tahrik içerikli eleştiriler bizleri üzdü. Kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan kirli eller, Tarsus İdman Yurdumuzun güçlü halinden rahatsız oldu” dedi.

Kulübün kötü gidişatının ilerlemesi ve kötü sonuçların boy gösterdiği zamanda Kırbıyık’ın gelerek, maddi ve manevi olarak elini kaşın altına koyduğunu söyleyen Yusuf Demir, “Kısa sürede verdiği sözleri yerine getirerek hem taraftarlarımızı hem de Tarsus İdman Yurdumuzu zamanında küskünlük gösteren Tarsus halkının umutlarını yeniden yeşertmiştir.

Bizler resmi olarak 9 Mart 2021’de başkanlığa seçilen Harun Kırbıyık başkanımızın her zaman destekçisi olduk. Bu zamana kadar verdiği sözleri ve yaptığı icraatlar ile yüzümüzü güldürmeyi başardı. Tarsus İdman Yurdu tarihinde ilkler yaşattı bizlere. Tesislerin restoresini yaptı ve stor mağazasını açtı. Büyük Tarsus Yürüyüşü adı altında çıktığımız bu yolda bizler de her daim başkanımızın yanında olacağız. Bu kadara Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkanların yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

 

DESTEK OLMAYANLARA BOYKOT ÇAĞRISI

Ayrıca bundan Tarsus’umuzun ekmeğini yiyip başka şehirlere yatırım yapıp şehrimizin takımını düşünmeyen iş insanlarına da seslenmek istiyoruz.

Gelin hep birlikte olalım, 98 yıllık bu kulübü layık olduğu yerlerde görmek için çaba sarf edelim. Yok; ‘bizler Tarsus’un ekmeğini yer, suyunu içeriz ama herhangi bir destekte bulunmayız’ diyenler için de gerekirse tek tek isim isim taraftarlar olarak boykotta olacağımızı bilsinler. Bunu herhangi bir tehdit olarak algılamayınız, bizler ne yapıyorsak Tarsus İdman Yurdu için yapıyoruz. 12 yaşındaki bir çocuğun kumbarasından bozuk paralarını çıkarıp kulübe destek olmak için geldiği bir şehirde iş insanlarının katkısını çok merak ediyoruz.

 

“MERSİN GİBİ OLMAYALIM”

Uzağa gitmeden yanı başımızda bulunan koskocaman bir şehrin takımı olan Mersin İdman Yurdu’nun halini görmüş bulunmaktayız. İçler acısı bir şekilde kaderine terk edilmiştir. Tarsus İdman Yurdumuzun da aynı şekilde olmaması için geçmiş zaman da yaşananları unutup yeni bir sayfa açalım. Tribünleri tıka basa doldurup takımımıza 90 dakika destek verelim, yalnız bırakmayalım.

Bilinsin Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkanlara bizlerde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bir an önce birlik ve beraberlik içerinde şehrimizin takımına köstek değil destek olalım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA