GENÇ SANATÇILAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ SANATÇILAR MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversite Devlet Konservatuvarı bahçesinde düzenlenen törende üniversite Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Taşkıner Ketenci, öğretim elemanları, öğretmenler, idari personel, mezun öğrenciler ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Taşkıner Ketenci; “Zaman çok çabuk geçiyor. 4 yıl boyunca Konservatuvarda lise öğrencisi olmanın keyfini çıkardığınızı düşünüyorum. Şimdi artık üniversite zamanınız geliyor. Orada çok daha başarılı olacak ve akademik çalışmalara gireceksiniz. Artık, hayat kontrolü size bırakıyor. Burada aldığınız eğitimle, ülkemizin geleceğinde harika genç sanatçılar olarak yer alacaksınız. Bazılarınız belki de devlet sanatçısı olacaksınız. Öğretmenlerinize ve ailelerinize teşekkür ediyor, hepinize yeni döneminizde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Nigar Nida Ateş, dönem ikincisi Doğa Karahan ve dönem üçüncüsü Lara Danışoğlu’na teşekkür belgesi ve temsili diplomaları Öğr. Gör. Sema Islim Utandı tarafından takdim edildi.

Dereceye giren mezunlarımızın ardından, diğer mezunlarımıza da temsili diplomalarının takdim edilmesi ve mezunlarımızın kep atmasıyla birlikte tören sora erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA