RESÝM YARIÞMASI’NDA ÇOCUKLAR ÇOCUK ÝÞÇÝLERÝ ÇÝZDÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RESÝM YARIÞMASI’NDA ÇOCUKLAR ÇOCUK ÝÞÇÝLERÝ ÇÝZDÝ


 

Haber Merkezi

Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi tarafýndan 12 Haziran Dünya Çocuk Ýþçiliði ile Mücadele Günü kapsamýnda “Çocuk iþçiliði son bulsun, çocuklar düþleriyle yaþasýn” sloganýyla düzenlenen ''Çalýþan Çocuklar ve Düþler'' konulu resim yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere ödülleri verildi.

Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi Baþkaný Av. Burcu Düzen ve yönetim kurulu üyesi Av. Mahçe Ýnanoðlu Deprem, çocuklarý bulunduðu okulda tek tek ziyaret ederek dereceye girenlere ödüllerini ve yarýþmaya katýlým saðlayan tüm çocuklara hediyelerini verdi.

Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi Baþkaný Av. Burcu Düzen, “Çocuklar çizdikleri resimlerle, hayalini kurduklarý yaþamý ve dünyayý bizlere anlattý. Çocuklarýmýzýn çizdiði resimlerde içimizi çok burkan ama ayný zamanda insanlýða adeta ders veren düþüncelerin yer aldýðýný gördük. Bizim için bu etkinlikte çocuklarýn dereceye girmeleri deðil, kendilerini ifade etmeleri önemliydi.  Hiç bir çocuðun çalýþmak zorunda kalmadýðý, çocuk iþçiliðinin son bulduðu bir dünyanýn mümkün olduðunu çocuklar bize gösterdi. Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi olarak, çocuk iþçiliðinin son bulmasý için mücadelemizi sürdüreceðiz. Yarýþmaya katýlan tüm çocuklarýmýzý tebrik ediyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA