COŞKULU LİG BİZİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

COŞKULU LİG BİZİ BEKLİYOR


 

İçel İdman Yurdu, şampiyonluk hedefiyle dinamik bir takım oluşturma ve Mersin İdman Yurdu isim hakkını kullanma ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü ligde mücadele eden ve bu sezon şampiyonluk isteyen İçel İdman Yurdu, iç ve dış transferde 6 oyuncu ile sözleşme yaptı.

Geçen haftayı sessiz geçiren Kırmızı Lacivertli ekipte Kulüp Basın Sözcüsü Halim Yiğit yaptığı açıklama ile sessizliği bozdu. Mersin İdman Yurdu isim hakkı ile ilgili başvuru süreci ve transferlerdeki son gelişmeleri değerlendiren Yiğit, spor kamuoyunu bilgilendirdi.

 

MERSİN İDMAN YURDU A.Ş İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Öncelikle Mersin İdman Yurdu isim hakkı ile ilgili çalışmalarında gelinen son noktayı anlatan Yiğit, “100 yıllık çınarımız ve şehrimizin simgesi Mersin İdman Yurdu adını yaşatmak ve hak ettiği yerlere taşımak adına başta Başkanımız sayın Metin Saltık olmak üzere yönetim kurulu olarak büyük bir çabayla fedakarlıklar yapıyoruz. Mersin İdman Yurdu A.Ş unvanı ile ilgili süreç devam etmektedir. TFF yönetim kurulu da bu onurlu mücadelemize ve talebimize olumlu yanıt verecektir diye düşünüyor ve umuyorum” dedi.

 

“DİNAMİK BİR TAKIM OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Son olarak takımdaki son durum ve transferlere değinen İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “Geçen yıl 3. Ligde ilk defa mücadele ederek tecrübe dönemimizi yaşadık. Bu tecrübelerden hareketle önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyoruz. Mersin’e yakışır bir şampiyonluk yaşamak adına sahada yüreğiyle savaşacak, terinin son damlasına kadar mücadele edecek dinamik bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki sezonun, taraftarlarımızla birlikte coşku içerisinde geçeceğine inanıyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA