HAVACILARDAN MÜDÜR DEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAVACILARDAN MÜDÜR DEMİR’E TEŞEKKÜR PLAKETİ


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Tecelli Aydın, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i makamında ziyaret ederek, Hava sporlarına vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Toroslar Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından 19-20 Mayıs 2021 tarihleri arasında Yamaç paraşütü sporunun yaygınlaştırılması, ilimizde bulunan uçuş yerlerinin tanıtılması ve sporcularımızın gelişimi amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Gelincik Tepede düzenlenen “Hava Sporları Yamaç Paraşütü Hedef Yarışmasına” vermiş oldukları katkı ve desteklerden dolayı Türkiye Hava Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Tecelli Aydın tarafından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Faaliyetleri Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Vedat Akyar ve Toroslar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Vedat Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA