SON YASAK DA HAREKETLİ GEÇTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SON YASAK DA HAREKETLİ GEÇTİ!


 

Korona ile mücadele kapsamında dün son kez uygulanan sokağa çıkma yasağı da Mersin’de öncekiler gibi hareketli görüntülere sahne oldu!

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde dün son kez sokağa çıkma yasağı uygulandı. İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği “Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri” konulu genelgeye göre, Türkiye genelinde Cumartesi saat 22.00 itibarıyla başlayan ve pazar gününün tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması 28 Haziran Pazartesi saat 05.00’te sona erdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan son günde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla belirlenen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutuldu.

Ancak sorumsuz vatandaşlar yine markete gitme ve ekmek alma bahanesi ile sokak ve caddeleri doldurdu.

Güvenlik güçleri de her zaman olduğu gibi kentin belirli noktalarında uygulama noktaları oluştururken, geçen araçları tek tek durdurarak, vatandaşların neden dışarı çıktığını sordu. Sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşlar kontrollerden sonra yoluna devam ederken, izni olmayan vatandaşlara da adli ve idari işlem yapıldı..


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA