TİY’DE AÇILIŞLAR BİTMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE AÇILIŞLAR BİTMİYOR


 

Geçen hafta; Store Mağazası ve Tır’ı ile Taraftar Derneğinin açılışını yapan Tarsus İdman Yurdu, bu haftada yenilenen tesislerini törenle hizmete açtı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda, yenilenen tesislerinin açılışı yapıldı.

Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın göreve gelmesi sonrası bir çok ilke imza atılan Sarı-Lacivertliler de adeta yükselme dönemi yaşanıyor. Borçları bitirip, transfer yasağını kaldırarak, yeni transferlerin tam gaz sürdüren Tarsus İdman Yurdu, tesisleşmeyi de es geçmiyor. Geçtiğimiz günlerde Store Mağazası ve Tır’ı ile Taraftar Derneğinin açılışını yapan Tarsus İdman Yurdu, şimdide de tesisinin açılışı gerçekleştirdi. Yeni transferlerinde yer aldığı açılışa Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Milletvekilleri Baki Şimşek, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın ile çok sayıda taraftar da katıldı.

Başkan Kırbıyık törende yaptığı konuşmada, +Yatlarda katlarda gezersem bu benim terbiyesizliğimi olur. Yapılması gereken işlerde başarıya odaklı. Hangi işi yapıyorsan başarıya odaklan. Tesis yapıyorsan en güzeli olmalı, transfer yapıyorsak en iyisi olmalı” dedi. Törende sık sık şampiyon Tarsus tezahüratları yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA