TİY’DE CENK GÖNEN DEPREMİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE CENK GÖNEN DEPREMİ!


 

Tarsus İdman Yurdu’nda kampa katılması beklenirken Cenk Gönen transferi iptal edildi!

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 2. Lig’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Tarsus İdman Yurdu’nda Cenk Gönen depremi yaşandı. Tarsus ile anlaşma sağlamasına rağmen başka takımlarla görüşmeye devam etmesi nedeniyle tecrübeli kalecinin transferinden vazgeçildiği açıklandı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kamuoyunu bilgilendiren Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, “Cumhuriyet’in ilanıyla yaşıt olan Türk sporunun önemli mihenk taşlarından Tarsus İdman Yurdu olarak, ülkemizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünü yol haritamız olarak belirledik. Fakat, Ay yıldızlı A Milli Formayı daha önce giymesine rağmen bu sözden bi’haber olan sporcuların var olduğunu görmekten de üzüntü duyuyoruz.

 

“PRENSİPTE ANLAŞMIŞTIK”

Daha önce prensip anlaşmasına vardığımızı açıkladığımız, Antalya'da başkanımız Şahin Kırbıyık ile 2 kez görüşen, bugün de Tarsus'a gelmesini beklediğimiz Cenk Gönen, çeşitli bahaneler üreterek başka takımlarla görüşmeye devam etmiş, verdiği sözlerde de durmamıştır. Transfer etiğine sığmayacak bir süreç izlemiş, daha önce anlaştığımız rakamları her görüşmede değiştirmeye çalışmıştır. Son olarak da yurt dışında yaşayan abisinin rahatsızlandığını, yanına gitmesi gerektiğini tarafımıza ileterek başka kulüplerle görüşmeye devam etmiştir. Kendisine buranın 98 yıllık bir maziye sahip olan şanlı Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü olduğunu hatırlatır, zeki çevik ve ahlaklı kalmasını temenni ederiz. Tarsus İdman Yurdu olarak Cenk Gönen transferinden vazgeçtiğimizi futbol kamuoyuna bildiririz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA