AKOB’TAN “4. ULUSAL ODA MÜZİĞİ YARIŞMASI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKOB’TAN “4. ULUSAL ODA MÜZİĞİ YARIŞMASI”


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), Ulusal Oda Müziği Yarışması’nın 4’üncüsünü 26-27 Haziran 2021 günleri gerçekleştirecek.

AKOB ve Yarışma Onursal Başkanı Fazıl Tütüner, yarışmanın; Mersin kent kurum ve kuruluşlarının işbirliğiyle ve Mersinli sanatseverlerin katkılarıyla ülkemiz genç müzisyenlerinin bir araya gelerek oda müziği grupları oluşturmalarını teşvik etmek, bu müzisyenlerin tanınmalarını sağlamak ve oda müziğine olan ilgiyi arttırmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Tütüner, “Pandemi dolayısıyla geçen yıl ertelenen yarışma, koşullarının devamı nedeniyle bu yıl video kayıtları üzerinden yapılacaktır. Yarışmacı grupların AKOB sosyal medya hesaplarından ilan edilen şartnamede belirtildiği şekilde ilettikleri video kayıtları, Mersin’de bir araya gelecek olan Seçici Kurul tarafından iki gün boyunca birlikte değerlendirilecektir. Yarışma sonuçları/ödül töreni online olarak AKOB sosyal medya hesabından gerçekleştirilecektir.

Ulusal boyutta dördüncüsü düzenlenecek yarışmaya yurt içinden Mersin, Adana, Antalya, Ankara, İstanbul; yurt dışından ise, Fransa ve Hollanda ve Avusturya’da eğitim hayatına devam eden toplam 50 öğrenci - genç & 19 grup katılım gösterecektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA