SAADET PARTİSİ’NDEN HABERCİ’YE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAADET PARTİSİ’NDEN HABERCİ’YE ZİYARET


 

GİZEM EKİCİ

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Avukat Mehmet Polat, basın danışmanı Erel Yücel ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Ekici ile görüştü.

Ülke ve yerel gündeme dair görüşlerin dile getirildiği ziyarette konuşan İl Başkanı Polat, parti teşkilatının merkezinden gelen bir kişi olduğunu ve uzun süre Milli Gençlik Vakfı’nda başkanlık yaptığını kaydetti. “Bizde göre alınmaz verilir” diyen Polat, “Bizede görevi verdiler. Atamamız yapıldıktan sonra teşkilat çalışmalarına başladık. Bu nedenle geçtiğimiz hafta bazı siyasi partilerin il başkanlarına ziyarette bulunduk. Bizler gençlik çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Partimizin gençlik hareketi iktidardan daha etkili bir yapıya sahip” dedi.

 

“İKTİDAR ÜLKEYİ KUTUPLAŞTIRMA DERDİNDE”

Siyasi İktidarın ülkeyi kutuplaştırmaya çalıştığını anlatan Polat, “Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu nedenle bütün siyasi partileri geziyoruz. Çünkü toplumda birlikte yaşıyoruz. Şiddete dönüşmediği takdirde bütün fikirlere saygılıyız” ifadesini kullandı.

AK Parti iktidarının ülkeyi borç bataklığına sürüklediğine dikkat çeken Polat şunları söyledi: “Bu borç nasıl temizlenecek bilinmiyor. Çocuklarımıza ne bırakacağımız bilinmiyor Gençlerin umudu kalmamış. İktidar günü kurtarma derdinde. İktidarın 50-100 yıllık uzun vadeli bir planı yok. Gençler karamsar. İktidar muhalefeti bir birine düşürerek bir araya gelmelerine engel olmak istiyor.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA