MERSİN’DE VAKA SAYISI ARTTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE VAKA SAYISI ARTTI


 

Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı illere göre vaka sayısına göre Mersin’de geçen hafta yüzbin kişide 16,48 olan sayı bu hafta yüzbin kişi 20.23’e çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12-18 Haziran 2021 Haziran arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı. Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada " Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Kars, Gümüşhane, Bartın, Balıkesir ve Kırklareli. Vaka sayılarında düşüş devam edecek aşı ile bağışıklık kazanacağız. Normalleşmeye devam edeceğiz. Aşı ile bitecek” ifadelerini kullandı.

İllerin 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte yer aldığını anlatan Koca “Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da normalleşmeye engel değil. Aşı ile bitecek” dedi.

Koca’nın yayınladığı haritaya göre Mersin’de vaka sayısının artması dikkat çekti. Mersin’de geçen hafta  yüzbin kişidi 16,48 olan sayı bu hafta 20.23’e çıktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA