SİLİFKE’DE OTİZMLİ ÇOCUKLAR YAZ ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE OTİZMLİ ÇOCUKLAR YAZ ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ


 

Silifke Çilek Kokusu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezi tarafından otizmli çocuklar için aileleriyle birlikte Yaz Şenliği düzenledi.

Otizmli çocukların aileleri tarafından çadır kurulup, sıkma börek yapıldığı şenlikte, Türk Kızılay’ı davetlilere aşure dağıtırken, Silifke Engelliler Derneği korosu da mini bir konser verdi. Şenlikte bir konuşma yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Bu merkez sayesinde otizmli çocuklarımızın eğitim, spor, sanat ve kültür alanlarında eğitilerek toplumsal hayata katılmalarına biz de belediye olarak destek veriyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında yine vatandaşlarımız, otizmli çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte hizmete açtığımız bu merkezimiz Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde bir örnek teşkil ederken, Mersin ve komşu ilçelerimizde de ayrı bir heyecana vesile olmuştur. Belediye olarak açtığımız bu merkezin önemi, işleyişi ve ilçemize sosyal alanda sağladığı katkıların bilincindeyiz. Otizmli çocuklarımıza sunduğumuz hizmetlerimize aynı heyecan ve azimle devam edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Şenliğe katılan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Mert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Güngör, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, MEDCEM Genel Müdürü Murat Kahya hep birlikte Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezi öğrenci velileri tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezdiler. Davetliler sergiden çeşitli hediyeler satın alarak yaşam merkezine destek olmaya çalıştılar.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA