GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MEÜ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE MEÜ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi arasında "Gençlik Ofisi Kültür, Sanat Spor ve Eğitim İş Birliği Protokolü" imzalandı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen "Gençlik Ofisi Kültür, Sanat Spor ve Eğitim İş Birliği Protokolü" Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından imzalandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi'nin; öğrenciler ile Üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yüksek öğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla Mersin Üniversitesi Yerleşkesinde 'Genç Ofis' açmaktır. Belirtilen amaçlara yönelik hizmetlerin yürütülmesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Mersin Üniversitesi  arasında gerçekleştirilecek gönüllülük başta olmak üzere proje ve faaliyetlerin etkinlik ve verimliliğinin arttırılması, genç ofis açılması ve yapılacak iş birliğine ait usul ve esasları kapsamaktadır. Gençlik ofisi kültür, sanat spor ve eğitim iş birliği protokolü'nde karşılıklı imzaların atılmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Gençlik Ofisi Kültür, Sanat Spor ve Eğitim İş Birliği Protokolü" Mersin Üniversitesi Rektörü Sayın Ahmet Çamsarı ile karşılıklı attığımız imzalarla ilimizde hayata geçiriyoruz. Bu önemli protokolün geleceğimizin teminatı gençlerimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA