AKDENİZ’DE ASFALT YAMA VE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE ASFALT YAMA VE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI


 

Akdeniz Belediyesi; farklı resmi kurumların yeraltı şebeke çalışmaları nedeniyle veya zaman içinde tahrip olan sokaklarda asfalt yama hizmeti verirken, kırsal mahallelerde de yeni bahçe yolları açma çalışmalarına hız verdi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her bölgeye plan-program dâhilinde hizmet veriyor; asfalt yama ve yol açma çalışmaları ile sokaklardaki bozuklukları giderip, mahalle sakinleri ve sürücülerin yaşamını kolaylaştırıyor. Ekipler, incelemelerinin yanı sıra, muhtarlar ve vatandaşların talebi üzerine sokaklarda oluşan çukurlara da baypas ile müdahale ediyor.

 

BİRÇOK MAHALLEDE ONLARCA SOKAKTA ÇALIŞMA YAPILDI

Akdeniz Belediyesi Fen işleri ekipleri, sadece son birkaç gün içerisinde Camişerif, Gazi, İhsaniye, Mesudiye, Nusratiye, Kazanlı, Hürriyet, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Toroslar, Köselerli, Huzurkent, Sarıibrahimli, Evci ve Yanpar mahallelerinde, çeşitli kurumların yer altı şebeke çekilmesi çalışmaları sonucu veya zaman içinde zarar gören onlarca sokakta asfalt yama; ayrıca kaldırım-bordür tadilatı gerçekleştirdi. Ekipler, Dikilitaş Mahallesi’nde de yeni kadastral yol açma çalışması yaparken, mahallelerindeki çalışmaları memnuniyetle takip eden vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkürlerini dile getirdiler.

 

“SIKINTI YAŞAYAN HER MAHALLEMİZE HİZMET VERİLECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; asfalt yama, kaldırım yenileme ve tarım yolu açma hizmetlerinin ihtiyaç duyan her mahallede aralıksız süreceğinin altını çizdi. Başkan Gültak, “Fen işleri ekiplerimiz, belirledikleri plan ve program dâhilinde, sıkıntı görülen her mahallemize çıkarma yaparak ihtiyacı duyulan hizmet ve çalışmaları yerine getirmeyi, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Çeşitli altyapı hizmetleri sonucu zarar gören sokaklar nedeniyle vatandaşlarımızın toza toprağa maruz kalmaması, sürücülerin de ulaşımının sekteye uğramaması için mesai arkadaşlarımız gerekli her türlü hizmeti sunarak, yaşanan sorunları asgari seviyeye indirmek amacıyla sürekli sahada olmaya devam edecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA