ÇOK ÇALIŞAN ORMANCILAR DOZERİ KAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOK ÇALIŞAN ORMANCILAR DOZERİ KAPTI


 

Haber Merkezi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, makine parkında bulunan dozer, greyder ve ekskavatörlerin yıllık çalışma saati bazında 28 orman bölge müdürlüğü arasında birinci sırada tamamladı. 

Orman Genel Müdürlüğünce satın alınan 2 adet dozerlerden bir tanesi, 2020 yılı iş makine çalıştırma performanslarından dolayı Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne verilerek taltif edildi.

Orman yollarının yapım, tamir-bakım faaliyetleri ile orman yangınla mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere Bölge Müdürlüğüne tahsis edilen 1 adet Liebheerr PR 744 Dozer törenle teslim alındı. Teslim alınan dozer operatörlerine yönelik eğitim vermek üzere Liebherr teknik servisinden ve İnşaat İkmal Dairesi Başkanlığından ilgili personeller Tarsus’a gelerek teorik ve uygulamalı olarak eğitimler verildi.

Hizmete alınma merasimi ile yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, müdür yardımcıları, şefler, tamir ve bakım atölye şefi ve dozer operatörleri katıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, yeni dozerin Mersin’e hayırlı olması temennisinde bulunarak, ormancılık faaliyetlerinin yürütülmesinde ulaşımın büyük önem arz ettiğini belirtti. Akduman ayrıca silvikültür, ağaçlandırma, üretim ve orman yangınları başta olmak üzere tüm ormancılık faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yapılmasında iş makinelerinin çok önemli olduğunun altını çizdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA