İÇEL KRAL GETİRDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL KRAL GETİRDİ!


 

Transfer dönemine hızlı giren İçel İdman Yurdu, bir çok şampiyonluk yaşayan ve 3’ncü ligde gol kralı olan Murat Can Bölükbaşı ile her konuda anlaşma sağladı.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 10 Haziran'da başlaması gereken yaz transfer döneminin başlangıç tarihi 1 hafta ertelenmişti. Bugün başlayacak transfer dönemi, 8 Eylül'de tamamlanacak. Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek.

 

İÇEL’DEN HIZLI GİRİŞ

Transfer dönemine hızlı giren İçel İdman Yurdu bugün başlayacak transfer dönemine iç ve dış transferde 4 oyuncu ile resmi sözleşmeye imza attıracak. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Kırmızı Lacivertli kulüp geçen sezon yaşanan sorunları yaşamamak için geniş bir kadro kuracak.

Yeni teknik adam Cem Kavçak’ın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını yürüten İçel İdman Yurdu ilk olarak defansın göbeğine Özkan Zileli transfer edilmişti. Bugün ise bir çok şampiyonluk yaşayan, 3’ncü Ligde gol kralı olan Murat Can Bölükbaşı ile her konuda anlaşma sağlandı. İç transferde ise takımın en önemli oyuncusu olan kaleci Sertaç Güzel ve kanatta oynayan Aslan Gök ile yeniden anlaşarak sözleşmeye imza attırıldı. Dış transferde en 10 oyuncu ile anlaşması beklenen İçel İdman Yurdu’nda transfer görüşmeleri sessiz ve derinden yürütülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA