KAYIP ÇOCUKLAR BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP ÇOCUKLAR BULUNDU


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde dün akşamdan bu yana kayıp olan biri kız 2 çocuk, Mersin'de polisler tarafından bulundu. Gezmek ve macera olsun diye Mersin'e geldiklerini söyleyen çocukların ailelerine teslim edileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesi Merkez Mahallesi Doktorlar Sitesinde oturan iki komşu çocuğu İ.A. (16) ile A.A. (14), dün akşam saatlerinde evden ayrıldı. O saatten sonra çocuklarından haber alamayan aileler, durumu polise bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine çalışma başlatan ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocukların otobüsle Mersin'e geldiğini tespit etti.

Bozyazı ilçe Emniyet Müdürlüğünün bilgi vermesi üzerine kent merkezinde çalışma başlatan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 çocuğu merkez Yenişehir ilçesinde bulanan Özgecan Barış Meydanı'nda buldu. Şubede ifadeleri alınan çocuklar, gezmek ve macera olsun diye böyle bir şey yaptıklarını, evde şiddet veya benzeri bir durum yaşamadıklarını söyledi.

Çocukların, işlemlerinin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA