TOROSLAR’DAN EĞİTİM PROTOKOLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DAN EĞİTİM PROTOKOLÜ


 

Toroslar Belediyesi, belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının çocukları için Özel Cebir Koleji ile eğitim protokolü imzaladı.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi ile Özel Cebir Koleji Anadolu Lisesi ve Ortaokulu arasında Eğitim Protokolü imzalandı.

Eğitim hizmetinde indirim sağlayan protokolde imzaları, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Özel Cebir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çınar attı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının çocukları, kayıtlarda yıllık eğitim ücretleri üzerinden yüzde 25 ile 35 arasında uygulanacak indirimden faydalanabilecek.

 

BAŞKAN YILMAZ: "EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ"

Özel Cebir Koleji Genel Koordinatörü Suvat Say'ın da katıldığı imza töreninin ardından bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eğitim protokolünün hayırlı olmasını diledi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yılmaz; "Eğitim önceliğimiz. Belediye çalışanlarımızın çocuklarının eğitimi için Cebir Koleji ile birlikte eğitim protokolü imzaladık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Özel Cebir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çınar da Toroslar Belediyesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, eğitim ve öğretime yönelik yaklaşımı ve sunduğu hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA