TİY’DEN TRANSFER BOMBALARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DEN TRANSFER BOMBALARI


 

Yeni sezona iddialı olan Tarsus İdman Yurdu, transferde dur durak bilmiyor. Cenk Gönen’in ardından Sarı Lacivertliler son olarak, geçen sezon 28 gol ile 2. Lig Kırmızı Grupta Gol Kralı olan Sinan Kurumuş il anlaştı.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 2. Lig’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Tarsus İdman Yurdu’nda bomba transferler ardı ardına devam ediyor.

Uzun yıllardır özlemini duyduğu 1. lige yükselmek için Şahin Kırbıyık başkanlığında çalışmalarını sürdüren Tarsus İdmanyurdu transfer komitesi, hız kesmiyor.

Dış transferde daha önce Eyüpspor’dan sağ kanat oyuncusu Muharrem Doğan ve yine Eyüpspor’dan orta saha oyuncusu Yasin Yener’le el sıkışan TİY yönetimi Çorumspor’dan da kanat oyuncusu Cengiz Ötkün ve Erzincan’dan da Niyazi Batuhan Salman’la anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz günlerde de Süper Lig’den tecrübeli kaleci Cenk Gönen’le transfer konusunda anlaşma sağladığını duyuran Sarı Lacivertliler son olarak, geçen sezon 28 gol ile 2. Lig Kırmızı Grupta Gol Kralı olan Sinan Kurumuş il anlaştı.
Tarsus İdmanyurdu transfer komitesinin birçok oyuncuyla görüşmeleri sürdürdüğü bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA