MERSİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE ULUSLARARASI MÜZİK ÖDÜLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE ULUSLARARASI MÜZİK ÖDÜLÜ


 

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri İtalya’nın Roma kentinde bu yıl 8. si düzenlenen uluslar arası müzik yarışmasında ödül aldı.

Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri uluslararası yarışmalarda ödül kazanmaya devam ediyor.

Melos Kültür Derneği tarafından İtalya’nın Roma kentine, “1 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında farklı kategorilerde bu yıl sekizincisi düzenlenen uluslararası online müzik yarışmasında Mersin Üniversitesi konservatuvarı obua, keman ve piyano bölümü öğrencileri birincilik ve ikincilik ödülleri aldı.

Devlet Konservetuvarı Keman Ana Sanat Dalı eğitmenlerinden Lili Tchumburidze’nin öğrencilerinden Laçin Akyol birincilik ödülü alırken Zeynep Özcan ise ikincilik ödülüne layık görüldü. Yine aynı yarışmada Obua Ana Sanat Dalı eğitmeni David Tchumburidze’nin öğrencisi Nilsu Öztaş ise birincilik ödülü aldı. Piyano Ana Sanat Dalı eğitmenlerinden Marina Jincharadze’nin öğrencilerinden Yeliz Böllü ve Doğa Ergen ise düet kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Yarışmaya İtalya, İspanya, Almanya, Polonya, Litvanya, Romanya, Bulgaristan, Macaristan, Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, İngiltere, Ukrayna, Rusya, Çin, Malezya, Türkiye ve ABD’den çok sayıda öğrenci katıldı. Dereceye giren öğrencilerin eğitmenleri ise “Onur Diploması” ile ödüllendirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA